Marad onderhoud & management

Goed onderhoud is een belangrijk onderdeel van de veiligheid aan boord.

Om dit onderhoud goed onder controle te houden leveren wij het "Marad" onderhoudsysteem.

Marad begon oorspronkelijk als een gepland onderhoudssysteem voor schepen en is al 20 jaar continu in ontwikkeling. Ondertussen is Marad uitgegroeid tot een compleet vlootbeheerssysteem voor elke vloot of vaartuig. Marad wordt gebruikt op (kleine) vissersvaartuigen, grote tankers, zeiljachten, veerboten, cruiseschepen, pleziervaartuigen, koopvaardijschepen, binnenvaarschepen, museumschepen, marineschepen en nog veel meer.

Marad blinkt uit in bedieningsgemak, wordt voor elk schip op maat gemaakt, wordt meertalig geleverd en is daarnaast ook nog gunstig geprijsd.
Met de inbreng van kritische gebruikers wordt Marad voortdurend verbeterd. Met een Marad licentie beschikt u steeds over de nieuwste versie.

Modules

Gepland onderhoud, reparaties, docking en meer. Compleet onderhouds overzicht.

Beheer alle onderdelen. Kleuren geven aan wat de huidige status en beschikbaarheid is.

Beheer het inkoop taject, van offerte aanvraag tot levering.

Houd bij welke certificaten u heeft en welke er bijna verlopen. Er zijn verschillende schermen voor een optimaal overzicht.

Overzicht van alle vloeistoffen in tanks. Grafische en nummerieke overzichten van alle tankinhoud, historische data en meer.

Beheer oefeningen, veiligheids meetings, werkvergunningen enz. Voeg instructies toe en sla evaluaties op.

Overzicht van bemanningszaken zoals documenten, werk-en rusturen, planning.

Uw rapporten (non-conformities, observations, etc.) digitaal. Checklijsten maken en resultaten opslaan. Beheer handleidingen en ander documenten.